När vänner och bekantar precis fått barn är det vanligt att ge en liten gåva vid första besöket. Det behöver inte vara någon dyr gåva utan mer något personligt som visar omtanke. Det finns vissa saker som babyn och de nyblivna föräldrarna alltid behöver. Här får du fyra tips som garanterat kommer uppskattas.

1. En mjuk och gosig babyfilt

Babyfiltar eller snuttefilt med namn från Teddypost är ett säkert kort. Presenten uppskattas både av barnet och föräldrarna. Det går åt många filtar vid matning och amning. Det är även en trevlig och personlig detalj med barnet namn graverat. Mjuka filtar som håller barnet lagom varma hjälper även föräldrar vid nattning och under promenader i barnvagnen.

2. Mjukisdjur att gosa med

Det är bra att undvika platsleksaker till de allra minsta barnen. Tyvärr kan det finnas kemikalier i framför allt plastleksaker, det är mindre risk att gosedjur innehåller kemikalier. Dessutom är de säkrare för de allra minsta så länge det inte finns några lösa delar. Mjukisdjur ger närhet och skapar trivsel för små som lite större barn. Precis som med snuttefiltar finns det även möjlighet att beställa gosedjur med barnets namn graverat.

3. Sköna badrockar som värmer

Badrockar passar lika bra till de allra minsta som lite äldre barnet. Få saker slår att viras in i en varm och mjuk badrock efter ett bad. Att föräldrar får flera morgonrockar till barnen gör inget då de kan behöva tvättas mellan varven och då finns alltid en reserv redo.

4. Handdukar i olika storlekar

Det går lätt åt flera handdukar per dag när barnet är riktigt litet. Förutom att torka efter bad behövs handdukar vid alla tänkbara situationer. Exempelvis i samband med matning eller amningen. Även för lite äldre barn är det trevlig en skön handduk. Det blir även personligare om du väljer handdukar där du kan få barnets namn broderat.

Similar Posts