Tips på smarta och praktiska presenter

När det gäller att ge bort en present är alternativen oändliga. Men med lite eftertanke och planering kan du ge en gåva som inte bara är unik, utan också omtänksam och användbar. Smarta gåvor är sådana som löser ett problem eller gör livet enklare för mottagaren. Här är några idéer till smarta gåvor som garanterat kommer att glädja alla mottagare på din lista.

 1. En resekudde. Om din älskade är en flitig resenär kan en bekväm resekudde göra hela skillnaden på långa flygningar eller bilresor. Leta efter en som är uppblåsbar så att den enkelt kan packas ner i en handbagageväska.
 2. En trådlös laddare. Med allt fler trådlösa enheter är en trådlös laddare en bra present för alla som alltid är på språng. Det är ett bekvämt sätt att hålla alla enheter laddade och redo att användas.
 3. En prenumeration på en streamingtjänst. Om din älskade älskar att titta på tv eller filmer kan en prenumeration på en streamingtjänst som Netflix eller Hulu vara en bra present. Det är ett prisvärt sätt att få tillgång till ett stort urval av innehåll som kan avnjutas när som helst och var som helst.
 4. En smart hemassistent. En smart hemassistent som Amazon Echo eller Google Home kan vara en bra present till någon som vill göra sitt liv enklare. Dessa enheter kan styra ljus, musik och andra smarta enheter i hemmet.
 5. En fitness tracker. Om din nära och kära är hälsomedveten,en fitness tracker kan vara ett bra sätt att hjälpa dem att hålla sig på rätt spår. Dessa enheter registrerar steg, hjärtfrekvens och andra mätvärden för att hjälpa användarna att nå sina träningsmål.
 6. Ett presentkort. Om du är osäker på vad du ska köpa är ett presentkort alltid ett säkert kort. Men i stället för att bara köpa ett generiskt presentkort bör du leta efter ett som kan användas i en specifik butik eller för ett specifikt ändamål. Ett Amazon-presentkort kan till exempel användas för att köpa allt från böcker till matvaror.
 7. En korg med deras favoritsaker. Om du är osäker på vad du ska köpa kan du sätta ihop en korg med din älskades favoritsaker. Det kan vara saker som deras favoritmat, favoritdryck, favoritbok eller favoritfilm. Är du lite mer vågad varför inte köpa en sexleksak från Taboo och lägg i korgen.
 8. En donation till välgörenhet. Om din älskade person brinner för att ge tillbaka kan du överväga att göra en donation till deras favorit välgörenhet i deras namn. Detta är en gåva som håller på att ge och som garanterat kommer att uppskattas.

Vad ska man köpa till någon som har allt?

När det gäller att ge presenter kan det vara svårt att hitta den perfekta presenten till någon som redan verkar ha allt. Men med lite eftertanke och kreativitet kan du ge en gåva som är både unik och meningsfull. Här är några idéer till gåvor som garanterat kommer att glädja även den mest svårköpta personen.

 1. En personlig mugg. En mugg är en praktisk gåva som kan användas varje dag. Men om du gör den personlig med ett särskilt meddelande eller foto blir den en uppskattad minnesgåva.
 2. En skräddarsydd bok. Om din älskade är en bokmal kan du överväga att låta göra en skräddarsydd bok bara för honom eller henne. Du kan inkludera deras favorithistorier, karaktärer eller citat.
 3. Ett presentkort för en upplevelse. Om din älskade alltid är ute efter nya upplevelser kan du ge honom eller henne en kupong till något som han eller hon alltid har velat göra. Det kan vara allt från fallskärmshoppning till matlagningskurser.
 4. En prenumeration på en favorittidning. Om din älskade tycker om att läsa är en prenumeration på deras favorittidning en fantastisk gåva som håller i längden. Det är ett prisvärt sätt att se till att de alltid har något nytt att läsa.
 5. Ett skräddarsytt smycke. Om din älskade älskar mode och accessoarer kan du överväga att låta göra ett skräddarsytt smycke bara för dem. Det kan vara allt från ett halsband till ett par örhängen.

Summering

I den här artikeln har vi tittat på några presentidéer till någon som har allt. Oavsett om du letar efter en praktisk present eller något mer personligt hoppas vi att du har hittat inspiration i vår lista. Tack för att du läser!