Jämför mobilabonnemang – hitta de bästa för dig

Vi håller ju alltid koll på det senaste här på Någotsmart.se. Nu har vi hittat en site som jämför olika mobilabonnemang så att du enklare ska kunna vilja den plan som funkar för dig.

De jämför saker som fri surf, abonnemang för pensionärer. De tittar också på mobilnätets täckning i landet, hur bra kundtjänsten fungerar så att du kan hitta det som är mest prisvärt för dig. Kolla gärna in Mobili.se för de senaste nyheterna och priserna kring mobilabonnemang.

Den nya generationens egenföretagare

Det har blivit enklare och enklare att bli egenföretagare. Det finns flera anledningar till detta. En viktig anledning är att man kan komma igång snabbt. Du behöver bara fylla i några formulär på nätet. En annan viktig anledning är att man inte behöver ha mer än 25 000 kr i startkapital om man vill starta aktiebolag. Men hur hittar man sina första kunder?

Köper du billigt köper du dyrt

Konsumtion ligger högt upp på prioriteringslistan hos svenskarna. Många gånger köper vi saker som vi inte behöver. Detta kanske är ett nödvändigt ont. Vi är nämligen tvungna till att jobba mycket och vi vill därför kunna unna oss. Som konsument kan du dock göra smarta inköp som inte belastar jorden och dess människor.

Sjuksköterskor som vill specialisera sig

Många ungdomar drömmer inte direkt om att sitta i skolbänken i flera år. Majoriteten av alla ungdomar ser det som en stor bedrift att genomgå en 3-årig högskoleutbildning. Därefter vill man jobba och tjäna pengar. Men vad händer efter att man har jobbat i några år?

Mobiljättar ger sig in i corona-diskussionen

Många stora företag har blivit tvungna att agera under pandemin. Ett exempel på detta är teleindustrin som har vidtagit flera åtgärder för att hjälpa civilsamhället. Under svåra tider måste man nämligen fokusera på andra värden än de ekonomiska.