Köper du billigt köper du dyrt

Konsumtion ligger högt upp på prioriteringslistan hos svenskarna. Många gånger köper vi saker som vi inte behöver. Detta kanske är ett nödvändigt ont. Vi är nämligen tvungna till att jobba mycket och vi vill därför kunna unna oss. Som konsument kan du dock göra smarta inköp som inte belastar jorden och dess människor.

Sjuksköterskor som vill specialisera sig

Många ungdomar drömmer inte direkt om att sitta i skolbänken i flera år. Majoriteten av alla ungdomar ser det som en stor bedrift att genomgå en 3-årig högskoleutbildning. Därefter vill man jobba och tjäna pengar. Men vad händer efter att man har jobbat i några år?

Mobiljättar ger sig in i corona-diskussionen

Många stora företag har blivit tvungna att agera under pandemin. Ett exempel på detta är teleindustrin som har vidtagit flera åtgärder för att hjälpa civilsamhället. Under svåra tider måste man nämligen fokusera på andra värden än de ekonomiska.

Lär dig hantera dofterna

Vi förknippar ofta dofter med parfymer. Tillverkarna av skönhetsprodukter tenderar att använda dofter till allt möjligt, exempelvis hudvårdsprodukter och schampo. Det kan vara svårt att bestämma sig för vad man behöver, speciellt när det finns så mycket att välja mellan. Det kan också vara svårt att veta vilka tillfällen som kräver en bra parfym.

Ett bra lån kan öka tillväxten

Det är inte så lätt att driva en verksamhet. Dels kräver det att du antingen har en tjänst eller produkt som du vill erbjuda till folk. Något som de behöver eller önskar sig. Eftersom marknaden är tuff gäller det att kunna visa upp hur bra du är. Det låter förmätet, men det är så det fungerar. Du måste kunna visa kunderna varför de ska välja just ditt företag.