Att det råder jobbiga tider på arbetsmarknaden är det nog få som har missat vid det här laget. Samtidigt behöver företagen ständigt effektivisera efter påtryckningar. Och har du och ditt företag också hamnat i sitsen att ni måste bli mer effektiva har du chans att anlita hjälp med detta.

35-it-tjänster-företag-utvecklingDet är allt annat än roligt om man hamnar i en jobbig sits med sin verksamhet och man känner i hela magen att det behöver effektiviseras ytterligare för att det ska löna sig. Det är lätt att du får sitta och gnugga geniknölarna men det är inte säkert att du kommer på något vettigt svar eller ett sätt att gå till väga för att effektivera ditt företag från hur det ser ut i dag.

Men i dag finns det faktiskt hjälp att ta till som du kan anlita utifrån. Visserligen blir det en kostnad men du kommer förmodligen att tacka dig själv när du inser att det lönar sig efter en tid. Enfo Framsteg Asset Management i Göteborg hjälper företag att effektivisera underhållsverksamhet. Och här kan säkerligen du också få hjälp om du skulle önska. Det gäller bara att ta kontakt med Enfo Framsteg.

Asset Management

En av de saker som det talas om hos Enfo Framsteg är som sagt Asset Management. Och detta handlar om att industriföretag ska kunna förvalta de tillgångar de har för att i slutändan kunna få den största möjliga avkastningen.

Med Asset Management kommer ni att få vara med om en systematisk process som rör bland annat drift och underhåll på ett sätt som gör att det blir mer kostnadseffektivt. För att detta ska kunna uppnås analyseras verksamhetens nuvarande situation för att se hur företaget ligger till i det som kallas för ”underhållstrappan 2.0”. Utifrån detta kommer företaget att kunna erbjudas olika tjänster och produkter som kallas för ”paketerade utvecklingssteg”.

När det gäller Asset Management kommer man även att tala om begreppet UEB som står för ”Underhållets Ekonomiska Betydelse”.

Service Management

Hos Enfo Framsteg finns det också någonting som kallas för Service Management. Även detta handlar om att er verksamhet ska kunna effektiviseras till det bättre genom olika systemstöd. Med Service Management menar man att antingen en eller fler olika servicetjänster ska kunna styras på ett mer effektivt sätt så att särskilda mål uppfylls.

Även när det gäller Service Management görs en analys av hur verksamheten ser ut i nuläget så att ni vet varifrån ni ska börja jobba och hur företaget ligger till i det som kallas för ”servicetrappan 2.0”. Sedan erbjuds ni olika tjänster och produkter i form av ”paketerade utvecklingssteg” som ni kommer att få veta mer om vid kontakt med Enfo Framsteg. Likaså gäller det med Asset Management. Paketen kommer så klart att anpassas individuellt efter hur ert företag ser ut så att ni ska kunna nå de mål som ni har kommit överens om.

Service Management återfinns inom branscher så som till exempel fastighetstjänster, arbetsplatstjänster och industriservicetjänster. Och målen med detta är att försöka göra så att tjänsterna anpassas efter den verksamhet de rör och dessutom ska tjänsterna också öka värdet för verksamheten. Sist men inte minst ska tjänsteleveransernas kvalitet öka och kostnaderna ska sänkas.

Läs mer

Det kan verka klurigt med allt vad stöd och effektivisering innebär men om ni tar in hjälp som den som bland annat Enfo Framsteg erbjuder kommer det att bli lite lättare att förstå. Här får ni nämligen hjälp av människor som vet vad de sysslar med och som dessutom är några av de bästa i branschen.

Ni kanske först vill veta lite mer om tjänsterna och underhållsystemen som finns hos Enfo Framsteg? Då kan ni med fördel läsa mer för att sedan ta kontakt med bolaget för att få mer ingående information och självklart också ställa frågor.

Det kan vara intressant att veta att det främsta underhållssystemet utvecklas av IBM och kallas Maximo. På länken till höger kan ni få mer hjälp i systemet: Maximo support. Och detta hittar ni alltså hos Enfo Framsteg. Men vill ni veta mer om IBM, besök deras hemsida här.

Similar Posts