Om man vill vara fin får man lida pin brukar det ju heta men det är trots allt inte nödvändigtvis på det viset. I dag finns det faktiskt vissa behandlingar som gör dig fin och är ganska behagliga på samma gång. Dock kan det ta lite tid. I alla fall om du vill förlänga håret eller dina ögonfransar.

169-fransförläning-hårförlängningOm du skulle vilja förlänga ditt hår eller dina ögonfransar finns det flera olika salonger med utbildad personal som kan hjälpa dig. Vad det kostar beror så klart var du gör det någonstans och hur lång erfarenhet personen som gör det har. Ibland kan du till exempel få ett reducerat pris om du bokar tid hos någon som fortfarande håller på att utbilda sig.

Anledningarna till varför du skulle vilja förlänga håret eller förlänga dina ögonfransar kan vara många. Kanske har du råkat färga och experimentera så pass mycket med ditt hår att det helt enkelt inte riktigt växer sig så långt som du skulle vilja längre. Eller också kanske du tog mod till dig och klippte av ditt långa hår men ångrade dig. Oavsett vad som ligger bakom finns det faktiskt en lösning att få långt hår snabbt och det är som sagt genom att göra en hårförlängning.

När det gäller att förlänga ögonfransarna så tar det oftast lite tid eftersom nya syntetiska ögonfransar ska limmas på dina naturliga ögonfransar. Du får en mer markant inramning av ögonen med ögonfransar och det kan passa bra om du har väldigt korta eller ljusa ögonfransar.

I Sollentuna en bit utanför Stockholm utför Diana på Fake Hair:

  • Hårförlängningar
  • Fransförlängningar

Med andra ord kan du passa på att boka en tid här för både en hårförlängning och en ögonfransförlängning om du skulle vilja göra något sådant. Ibland är det helt enkelt skönt och nyttigt att unna sig något särskilt.

Om förlängningar

Oavsett om du väljer att göra en hårförlängning eller en ögonfransförlängning finns det vissa saker du ska tänka på. Bland annat finns det noggranna skötselråd efter behandlingarna som du bör försöka följa till punkt och pricka för att det ska hålla så länge som möjligt. Varken en hårförlängning eller en ögonfransförlängning kommer att hålla för evigt vilket du förmodligen redan är beredd på. Men genom att sköta ditt hår och dina ögonfransar efter de instruktioner du får kommer du förhoppningsvis att kunna ha förlängningarna så länge som möjligt.

Innan du gör någon av behandlingarna är det så klart också bra om du läser på lite om olika alternativ, hur det går till och kolla upp så att du inte är allergisk mot något av materialen som används.

Beroende på hur väl du tar hand om din hårförläning kommer det att hålla olika bra. Vanligtvis kan du ha den i mellan tre till fyra månader. Men som sagt – se till att du verkligen läser igenom vad som gäller för olika löshår och extensions innan du gör en hårförlängning så att du är helt på det klara med vad du vill ha och hur du ska ta hand om håret sedan.

När det gäller ögonfransförlängningen kan vem som helst göra en sådan behandling hos en salong eller utbildad person. Just med ögonfransar är det viktigt att tänka på hygienen. Bland annat får du inte blöta dina nya ögonfransar under det närmaste dygnet och du får inte heller använda mascara eller feta krämer. Försök också att sova på rygg istället för mage om du brukar göra det för då är risken mindre att dina ögonfransar trillar av under natten när du sover.

Similar Posts