Störst på tåliga pumpar

Inom industrin och flera andra typer av arbeten krävs speciella produkter så som till exempel pumpar, rör, isolatorer och mycket mer. En av världens största tillverkare inom dessa områden i dag är Aliaxis Utlities & Industry som har sitt säte i Belgien.

Om din cykel blivit stulen

De flesta har en cykel hemma i förrådet eller garaget. En del använder den flitigt varje dag medan andra cyklar samlar damm. Men om du är en av de människor som till exempel cyklar till jobbet eller skolan dagligen finns det tyvärr alltid en risk att den blir stulen.

Ta vara på solens kraft

Mer eller mindre alla människor blir glada när de vaknar till en dag då solens strålar letar sig in genom fönstret. När solen lyser känns världen lite gladare och lite piggare, det kan nog de flesta hålla med om. Och i dag finns det dessutom möjlighet att ta till vara på solljusets kraft som energi.

Utforska en virtuell verklighet

De flesta är nog överens om att verkligheten kan vara lite grå och tråkig emellanåt. Och i stunder som dessa vet man inte riktigt var man ska bli av. Men nu har det kommit en riktigt fräck pryl som du kan fly från allting med då och då om du skulle vilja. Och denna verklighetsflykt i kartongförpackning kallas för Google Cardboard.

Få bukt med datorstrulet

För inte alltför längesedan hade inte var och varannan människa en dator hemma som de kunde använda till allt från till underhållning och mycket mer. Än mindre hade vi bärbara datorer.

13-dator-krasch-uppdateraNumera är datorer vardagsmat. Mer eller mindre alla har någon typ av dator. De kommer i olika storlekar. En del föredrar en liten behändig variant, andra ska ha en större för att kunna arbeta ordentligt. Sedan finns det värstingdatorer som är till för spel och liknande som vanligtvis är stationära.