När man bor på hotell vill man kunna ta vara på tiden och därför få hjälp med det man behöver på en gång om man har frågor eller vill kunna boka en biljett till något evenemang eller en restaurang. Därför är det bra att de flesta bra hotell idag har en concierge som kan hjälpa en till rätta.

Ett hotell bör ha en fräsch miljö och rena, stora sängar. Detta är något de allra flesta som någon gång bott på ett hotell håller med om. Man betalar ju trots allt pengar för att man ska kunna trivas på hotellet och då vill man även kunna sova gott om natten. Utöver detta söker den stora majoriteten trevlig personal då bra service är A&O för den som vill kunna driva ett hotell där gästerna trivs och vill komma tillbaka. Här spelar conciergen en stor och viktig roll. Frågan om så bör en bra concierge vara kan ha olika svar beroende på vem man frågar men att han eller hon vet hur man snabbt och smidigt fixar saker åt gästerna är grundläggande. Nyfiken på att få veta mer om ett hotell med bra service – hitta mer information på https://www.hotelkungstradgarden.se/erbjudanden/ och se om det kan vara något för dig på din nästa resa till huvudstaden. Det gäller ju att bo på ett trevligt sätt när man väl är där. Intresserad av att kolla mer kring standarden på servicen du får på hotellet – hitta den information du söker på https://www.hotelkungstradgarden.se/concierge/ och se vad du tycker själv.

Så väljer du ett bra hotell

  • Vad är viktigt för dig när du bor på ett hotell? Detta är vad du bör svara på eftersom det också ger dig svaret på vad det är du bör boka för slags hotell. Ska det ha restaurang? En pool? Tänker du ofta att så bör en bra concierge vara? Dessa saker avgör vad för hotell du ska boka för dig själv och din familj.
  • Prisklassen är också den nödvändig att ta hänsyn till för den som vill boka ett bra hotell för sig själv. Du kan ju inte betala mer än du faktiskt har råd med när du väljer ditt hotell för dig själv. Gör en snabb kalkyl som visar vilken budget du kan hålla dig inom. Då blir det enklare att ta ett beslut kring vilket hotell du ska boka för din nästa vistelse. Du kan lätt få hjälp med att göra en budget om du behöver det, allt du behöver göra är att söka på nätet efter tips.
  • Fråga andra som du känner om de kan ge dig råd kring vilket hotell som är bra och inte. Ring dessutom hotellen för att ställa de frågor du har om du undrar över något. Du ska veta exakt vad som gäller om du bokar ett eller flera rum eftersom det handlar om dina pengar. Får du inte svaren du behöver ska du alltid se det som en möjlighet att fråga igen. Man ska aldrig acceptera något som inte fungerar om man inte behöver det.

Så bör en bra concierge vara

I tidningarna kan du ofta läsa om hotell och även om det handlar om recensioner i de flesta fall så kan man också hitta artiklar som kan fungera som inspiration kring vilket hotell du ska välja. Göteborgs-Posten skriver i en artikel om hur allt fler hotell satsar på concierge och detta kan vara en kul läsning för dig som tycker service på hotell är viktigt.

Tidningen Expressen skriver här om vikten av en diskret och bra concierge och även här ser du mer om varför branschen allt mer har börjat använda sig av just detta. Att läsa är källan till bra kunskap och detta gäller det mesta i livet, inte bara just hotell och val av dem. Läs gärna många olika tidningar för att du ska kunna få dig en så bred bild som möjligt av vad det är som gäller för just dig.

Det är din upplevelse

När du ska bo på ett hotell är det din upplevelse det handlar om, ingen annans. Tänker man så kommer man garanterat att öka sina chanser för att välja ett bra hotell som man trivs med. Gör man dessutom efterforskningar för att försäkra sig om att hotellet faktiskt är så bra som man tror så har man ingenting att förlora på att boka det. En hotellvistelse ska vara rolig och avkopplande. Vare sig man är i en stad för semester eller för att jobba är det helt enkelt av högsta vikt att man ska kunna komma tillbaka till ett trevligt hotell med ett rum där man kan ladda ny energi inför nästa dag eller helt enkelt vila upp sig från den dag som har varit.

Similar Posts