Vi är inte alltid på topp. Ibland kan vi råka ut för en olycka och ibland blir vi sjuka. Då kan det vara så illa emellanåt att vi behöver få hjälp med rehabiliteringen – ett sådant exempel är sjukgymnastik. En typ av vård du kan få i hela landet i dag.

238-4-sjukgymnastik-rehabiliteringMed en enkel sökning på nätet kommer du att kunna få upp fysioterapeuter runt om i Sverige. Det kan vara bra att leta i ditt närområde beroende på var du bor någonstans så att du inte behöver åka allt för långt iväg. Här listas legitimerade sjukgymnaster i Göteborg till exempel om du befinner dig i vår näst största stad.

Du kan ta kontakt på egen hand eller gå dit genom en remiss som du får via din läkare. Anledningarna till varför du behöver sjukgymnastik kan alltså vara många och det här är någonting som alla kan få hjälp via oavsett ålder. Du behöver dessutom inte förbereda dig på något särskilt sätt inför ditt första besök. Mer än att du klär dig i underkläder du känner dig bekväm i då sjukgymnasten inte sällan behöver se din kropp och känna där du har ont.

Rygg, nacke och axlar

En vanlig orsak till att personer söker sig till en fysioterapeut i dag är på grund av att de lider av besvär med smärta i rygg, nacke och axlar. Många gånger beror det på att de sitter ner och arbetar hela dagarna. Även tyngre arbeten kan orsaka smärta som behöver behandlas med sjukgymnastik.

Men var du än har ont så finns det hjälp att få för att minska smärtan och kanske till och med slippa den helt och hållet. Så var inte rädd för att kontakta en sjukgymnast som kan hjälpa dig må bättre och göra dig mer rörlig igen.

Similar Posts