Ett rum som kan kallas för barnkammare ska vara ett sannerligen multifunktionellt rum. Här ska det finnas plats för en massa olika aktiviteter liksom en god natts sömn för att ladda batterierna igen inför en ny dag med bus.

515-4-barnrum-inredningAtt tänka sig att barnen inte bryr sig om hur deras rum är inrett må vara sant. De har inte koll på det senaste inredningsmodet eller vilken möbel som är designad av vem. Vad de däremot är fullt medvetna om är om det har ett trivsamt och mysigt rum där de tycker om att spendera tid eller inte.

Med andra ord behöver du inte lägga ner alltför mycket pengar på att inreda barnens rum men ändå skapa en harmonisk miljö. Lite ny färg på väggarna gör ju susen och kanske en ny säng – det är trots allt något som är värt att investera i. På nätet finns det mängder med sängar för barn som går att beställa fraktfritt till bra priser. Du hittar alla barnsängar här i en nätbutik till exempel.

Spara plats med rätt säng

När det gäller just barnsängar finns det möjlighet att spara en hel del golvyta beroende på vilken modell du väljer. Har barnen ett lite mindre rum kan det vara en god idé att satsa på en våningssäng om de delar rum eller en loftsäng om de bor själva.

Hos Barnmobler.se hittar ni billiga våningssängar i olika varianter och till olika priser som dessutom kan kombineras med andra möbler så som ett skrivbord. På så vis blir det en än mer funktionell möbel i barnens rum. Och det kan ju båda barnen som bor i rummet dessutom turas om att använda.

Men bor ett barn som sagt själv i ett mindre rum finns det ju ett annat alternativ också än en vanlig säng som tar upp värdefull golvyta. En loftsäng ger plats undertill som kan fungera som en mysig läshörna eller en plats för skrivbordet. På Barnmobler.se finns barnmöbler och loftsängar för pojkar och flickor som kan vara värda att ta en närmare titt på.

 

 

Similar Posts