Idag har e ciggar verkligen blivit populärt. Många har använt dem som ett steg till att sluta röka. Det blir en mjukare övergång när man inte behöver sluta tvärt. Andra gör det för att spara på miljön. Sedan finns kostnaderna, man kan spara mycket pengar på att byta till e cigaretter.

MU323-sluta rökaAtt köpa e cigaretter online hos Greatcig är ett bra val. De har ett stort sortiment med många roliga och intressanta smaker. Har man aldrig provat på mango eller whiskey rök har man chansen här hos Greatcig. De har olika kvalitet och smaksättning, samt styrka på juicen. Man kan välja hur mycket nikotin man vill ha. En del är helt utan nikotin, men det är inte så vanligt.

När man köper e cigaretter online hos Greatcig behöver man inte vänta på dem i flera veckor. Om man beställer i tid, före klockan 16, så skickas ordern ut samma dag. De sätter kunden i första hand och har både chat och andra möjligheter att kontakta Greatcig med frågor. Eftersom de själva varit rökare, av vanliga cigaretter, förstår de många av frågorna bra- de har ju upplevt dem själv.

Faktum är att Greatcig växte fram just från en dröm om att kunna röka utan att få i sig alla de skadliga ämnen som finns i cigaretter. Tjära, till exempel, bara för att nämna en av de större. Att inte behöva oroa sig för nära och kära som kunde bli offer för passiv rökning. Så när man skaffar e cigaretter online hos Greatcig ligger det en hel del personlig historia bakom det hela.

Detta är troligtvis anledningen till att Greatcig har ett så bra sortiment, både av juicer och e ciggar. Man kan bland annat köpa guldöverdragna e cigaretter online hos Greatcig. Det är riktigt häftigt, en e cigarett som är täckt med 18K äkta guld. Själva formen är framtagen av kinesiska ingenjörer och den har en symbolisk mening. Den betyder lycka, rikedom och ett långt liv.

Annars finns det elektroniska cigaretter i en rad vanliga färger att beställa. Lila, rosa, röd, svart, vit och grön, till exempel. Man kan välja den färg man tycker om, eller kanske ha flera olika så man kan matcha sina kläder. De fungerar ungefär på samma sätt, men alla har sin egen smak och upplevelse. Det är lätt att röka så mycket eller så lite som man själv vill, det är bara att trycka på knappen.

Similar Posts