När man väljer var man ska hålla möten och konferenser vill man gärna att det ska ligga strategiskt till. Såvida man inte åker till en plats för någon speciell anledning, som sightseeing eller andra upplevelser, är det viktigaste att deltagarna lätt kan komma fram och att lokalerna är väl utrustade. Allt detta får man när man väljer Hotell BEST WESTERN PLUS Bromma för sina möten.

MU232-hotellobbyBrommaplan är en plats i utveckling, man har planer på flera nya bostäder och en galleria. Eftersom Bromma med omnejd ligger bra till för transport till olika ställen, är det ett utmärkt val för konferenser och möten. BEST WESTERN PLUS Bromma har flera fina konferenslokaler, med trevliga takfönster och bra utrustning. Man har wifi och möjlighet att koppla upp datorerna för bildvisning, något som är stommen i de flesta möten i dagsläget.

Redan idag är Brommaplan en knutpunkt för kollektivtrafik, man har både tunnelbana och bussar här. Om man däremot kommer med flyg så är Hotell BEST WESTERN PLUS Bromma definitivt det bästa valet. Man kan nämligen promenera till flygplatsen, som är liten och lätthanterlig. Hit kommer det flyg både från utlandet och hela Sverige, så de allra flesta deltagarna kan landa här. Detta har gjort att BEST WESTERN PLUS Bromma har blivit ett naturligt val för konferenser.

Men även de som kommer på semester till huvudstaden väljer Hotell BEST WESTERN PLUS Bromma av ungefär samma anledning. Här har man bekvämt boende, i trevliga omgivningar och med bra kommunikationer till flera delar av staden. Man kan få speciella paketlösningar, bland annat om man vill gå på Gröna Lund eller andra nöjen. Familjer kan få två rum bredvid varandra där man kan öppna dörren emellan. Det kan vara skönt att ha två sovrum och badrum, men ändå vara nära varandra. BEST WESTERN PLUS Bromma har också ett fint gym med Nautilius maskiner, som gästerna kan utnyttja. Efteråt är det skönt med lite bastu och relax.

Hotell BEST WESTERN PLUS Bromma ligger nära många attraktioner, flera på gångavstånd. Bland annat har man Solvalla trav, en golfbana med över 80 utslagsmattor och en stor puttingreen, Bromma Blocks som är full av trevliga affärer och cafe’er, för att bara nämna en del. Många konferensdeltagare passar på att njuta av både det ena och det andra när de ändå är på plats. Vill man åka in till Stockholm är det också lätt från BEST WESTERN PLUS Bromma , vare sig man väljer bil eller offentlig kommunikation.

Similar Posts