Det är nog inte direkt någon underdrift att säga att det är väldigt många människor i dag som sprudlar av kreativa idéer. Många är bra och vissa är mindre bra och det kan vara svårt att nå ut i bruset.

1-radio-vintageEn hel del människor går förmodligen med tankarna och drömmarna om att starta ett eget valfritt företag. Samtidigt lever vi i en tid där jobbmarknaden är allt annat än en solskenshistoria och många som gärna skulle vilja starta ett eget företag sitter fast i en skrämseltröja. Men det behöver inte vara så. Och det som förmodligen är en gyllene nyckel till att lyckas med sitt företag, förutom ett genomtänkt och välarbetat koncept, är marknadsföringen.

Använd radion

Det finns flera olika sätt att marknadsföra sig själv och sitt företag på. Det finns möjligheten att annonsera i tidningar eller skicka ut reklam till hushållen. Sedan finns det tv-reklam som gör att du når ut till en riktigt bred publik. Sist men inte minst finns det ju den gamla hederliga radion.

Du kommer förmodligen nå ut till fler än de som läser tidningen och något färre än de som ser på tv. Men faktum är att radion är ett ypperligt medium för att nå ut med sin reklam. Och du behöver inte känna en orosklump i magen för att du själv inte kan någonting om radio och produktion av radioreklam. Det finns nämligen hjälp att få. Ett prisbelönt produktionsbolag är Flickorna Larsson från Stockholm som du skulle kunna anlita.

Jämför olika produktionsbolag

Det finns så klart en hel del olika företag som du kan anlita men det är alltid en fördel att börja med att prova de stora namnen. Om ett företag har fått olika priser för sina produktioner är det lättare att känna sig lugn och du kan vara säker på att de har full koll på läget och att du får valuta för dina pengar.

Du kan bl. a få hjälp med produktion av radioreklam av Sveriges mest prisbelönta produktionsbolag inom just radioreklam – Flickorna Larsson som tidigare nämndes. Du kan till exempel kika in på månadens radio för att bilda dig en bättre uppfattning om företaget.

Sedan beror självklart också din budget på hur pass mycket du och ditt nya företag har råd med att lägga på marknadsföring till att börja med. Dock är detta som sagt någonting du kommer att ha nytta av och som förmodligen också kommer att löna sig relativt snabbt.

 

Similar Posts