345-6-1

Något som verkligen är bra för benen är stödstrumpor. De masserar och stödjer musklerna så att du kan både sitta och stå i flera timmar utan att bli trött. Tidigare var det mest något som de äldre använde, eftersom de ofta har problem med sin blodcirkulation. Men nu har allt fler yngre upptäckt att det faktiskt kan vara bra för dem att pröva på dessa strumpor.

Ett resultat av att de blivit så populära är att urvalet ökat. Idag kan du få stödstrumpor i regnbågens alla färger och i en rad olika modeller. Det syns inte att det är något annorlunda, de ser precis ut som vanliga strumpor. Men även om de ser ut som stödstrumpor så gör det ingenting eftersom det är modernt att använda dem.

Stödstrumpor bra för cirkulationen

När du köper strumpor så ska du välja en modell och storlek som passar dig. Strumpan ska sitta åt, utan att det gör ont. För de hjälper med blodcirkulationen i benet, en lätt massage eller tryck som gör att blodet flödar fritt. Detta är hemligheten bakom deras framgång. För när du sitter stilla under en längre period, som vid en flygning, så trycks dina vener ihop. Det är lätt att få en blodpropp, som ju kan vara livshotande. Du finner stödstrumpor utan fot hos rsprodukter.se.

Det samma sker när du står allt för mycket, som i vissa yrken. Blodet hindras i sitt flöde och du kan bli både svullen och trött i benen. Alla resenärer och yrkesgrupper uppmuntras att variera sin dag. Att resa sig upp och gå omkring lite, alternativt sätta sig ner och vila benen. Men detta är inte alltid möjligt. Om det är en viktig tillställning så måste kocken stå och laga mat hela kvällen, helst springa mellan spisarna. När du reser till fjärran länder så sitter du där på flyget i flera timmar. Det kan till och med vara svårt att flytta på sig för att gå på toaletten, eller så sitter du och sover i din stol. Gå in på www.rsprodukter.se  och köp flerpack med stödstrumpor om du ska ut och flyga.

345-6-2

Må bättre med små hjälpmedel

Det finns många situationer när en stödstrumpa kan sitta rätt. Ett stort antal gravida kvinnor lider av svullna ben. De kan ha svårt att jobba eller göra saker i hemmet på grund av just detta. Med stödstrumpor så har de en chans till en normal vardag. Speciellt viktig om du redan har andra barn att ta hand om. Sedan är det också sant att många äldre kan ha nytta av dessa strumpor. Med tiden så saktar de flesta av kroppens funktioner ner, och dålig blodcirkulation är ganska vanlig .Skövde Nyheter skriver här om hur stödstrumpor är bra för både unga och gamla.

Men det är inte bara äldre eller gravida som mår bättre med stödstrumpor. De kan med fördel användas både under och efter ett träningspass. Kroppen jobbar hela tiden för högtryck, och speciellt när du motionerar. Hjälp dig själv genom att använda strumporna regelbundet. Om det blir för varmt finns det modeller utan fot. Dessa är också uppskattade under resor, eftersom de ger foten en chans att andas.

Välbehag dygnet runt

Normalt ska du inte ha på dig stödstrumporna när du sover, även om din läkare kan rekommendera detta i vissa situationer. Däremot så kan du ha dem på dig hela dagen om det känns skönt, och doktorn inte sagt något annat. Det lätta trycket som masserar dina vader känns underbart och kan ge dig det där lilla extra för att må bra.

Både män och kvinnor kan med fördel använda dem för att hindra åderbråck och liknande problem. Och bra många åkommor förbättras när blodcirkulationen ökar. Det ger kroppen en chans att ta hand om sig själv. Aftonbladet skriver i en artikel om hur stödstrumpor kan hjälpa dig få en vackrare kropp.

Snygga stödstrumpor för alla situationer

Det finns idag ett mycket stort utbud av snygga stödstrumpor. Du ser inte att det är speciella strumpor utan de påminner mycket om helt vanliga sorter. Istället för att bara vara svarta och långa så kan du få dem i himlens alla färger. Röda, randiga, blåa, rutiga eller vad du än tycker är snyggt. Detta gör det lättare att kombinera dem med dina kläder, men också med din personlighet.

Om du måste vara elegant och välklädd, som en flygvärdinna till exempel, så finns det bra modeller för det. Men om du vill ha illröda strumpor för att göra dagen som sjuksköterska lite mer färggrann så kan du välja det. Korta eller långa, eller kanske strumpbyxor. Tjocka eller tunna nylonstrumpor. Med eller utan fot, och Allt för att ge benen ett stöd som de så väl behöver.

Variationerna är oändliga, vilket gör det lättare att hitta det perfekta paret. För stödstrumpor är något som både unga och gamla, män och kvinnor, bör ha minst ett par av hemma i byrålådan. Eller rättare sagt på sina ben. Du kan alltid hitta en modell som sitter bra och samtidigt är snygg.

345-6-3

Ta hand om dina ben

Det lönar sig att satsa på hälsa och välbefinnande. Om du blir trött eller svullen i benen så är det svårt att orka med ditt jobb eller vardag. Det spelar ingen roll om det är genetiskt eller om du är gravid, gammal eller av andra orsaker har en begränsad blodcirkulation. Resultatet är det samma. När benen inte fungerar så påverkar det allt annat i livet.

Eller så kan det bli ännu mer allvarligt, som när en blodpropp bildas under långa flygresor. Åderbråck är inte heller något at leka med, och bör förhindras i så stor utsträckning som möjligt. Därför bör du satsa på bra stödstrumpor som kan ge dina ben det där lilla extra stödet de så väl behöver. För när du satsar på din hälsa eller välbefinnande så får det positiva följder. Hela din vardag kommer att fungera bättre och du riskerar inte heller livet vid en längre flygning. Allt detta kan bli en verklighet med ett par snygga stödstrumpor.

Similar Posts