Många svenska tjejer kämpar med korta eller ljusa ögonfransar. Om de är tillräckligt långa så kan du alltid lägga på ett par lager med mascara. Men ofta så är de också korta, speciellt om du jämför med kvinnor från sydligare länder. Som tur är finns det många bra knep du kan ta till för att ge dina fransar ett lyft. Vissa metoder är riktigt hållbara och ger dig stor frihet att leva ditt liv.

Att vara snygg är en självklarhet. Men skönhet handlar inte bara om att följa modet eller välja en viss trend när du handlar kläder. Det går mycket djupare än så. För när du känner dig snygg så lyfter du på huvudet och går genom livet med självförtroende. Ditt sätt att bemöta andra och även hur du hanterar problem kan ha sin början med ditt utseende. Inte så att en snygg tjej ska vara kaxig hela tiden. Men du vet att du ser bra ut och det ger dig en viss pondus.

Kroppens själ, dina ögon

Bland det första folk lägger märke till är dina ögon och ditt leende. Det är alltså här du ska lägga ner lite extra omtanke när du vill bli snygg. En del har naturligt vita och raka tänder samt fantastiska ögonfransar. Men de allra flesta måste jobba lite för att uppnå det resultat de önskar. Du kanske behöver tandställning en tid eller så är det dags att bleka tänderna. Och vad ögonen anbefaller så har du mycket att välja på även här. Yumilashes för dig som vill vara ditt bästa jag.

Detta är ett mycket bra alternativ för de som är allergiska mot mascara eller som helt enkelt inte tycker om att sminka sig. De egna fransarna behandlas och böjs så att de ser naturligt fylliga och vackra ut. Du slipper hålla på med påfyllningar som tar tid, för detta håller i flera veckor. Just ögonen och huden runt omkring dem kan vara ganska känsliga. Här gäller det att använda riktigt bra produkter som är framställda för denna sorts hud.

Egentligen är det viktigt att behandla din kropp väl hela tiden. Det finns mycket bra produkter som har forskats fram för att passa olika sorters hud. De ger den viktiga mineraler och vitaminer, samt håller din hud mjuk och fräsch. Odenplans Skönhetscenter har exuviance i Stockholm.

Längre ögonfransar som ser naturliga ut

De flesta vill ha lite längre ögonfransar. Eller i alla fall att de ska ge intryck av att vara långa. Ett sätt är genom förlängning av fransarna. Då limmar de på extra fransar, ibland upp till 100 stycken. Resultatet är fantastiskt, men det finns flera bra alternativ. Många tycker mer om den naturliga processen av att lyfta fransarna. Expressen skriver i den här artikeln om hur lash lift är den bästa metoden för långa vackra ögonfransar.

Tekniken har förbättrats de senaste åren vilket kan vara en anledning till att det blivit allt mer populärt. I princip går det ut på att du böjer fransarna uppåt med hjälp av permanentvätska. Resultatet blir en öppen, fräsch blick med fransar som är vackert formade. De är inte förlängda men ger intrycket av att vara längre än de faktiskt är. I samband med att de rullas upp så färgas de också så att du verkligen utnyttjar deras fulla längd.

En klar fördel med denna metod är att den håller längre. Ibland kan du njuta av den i nästan tre månader. Den släpper steg för steg och många föredrar att göra om det lite snabbare. Även om de inte är lika stora och iögonfallande som en förlängning så ger de dig det där lilla extra. Och tänk vad skönt det är att slippa tänka på ögonen varje morgon.

Olika sorters skönhetsrutin

Det är en härlig känsla att gå till salongen och fixa ögonfransarna. Du kan passa på att få en pedikyr eller manikyr samtidigt, och kanske en ansiktsbehandling. Men det är inte nödvändigt att göra allt varje gång. Istället kan du unna dig flera besök, så att du alltid har något att se fram emot. Expressen tipsar här om ett annorlunda sätt att göra lashlift på. Just lashlift har fått enormt lyft, och blivit en vanlig behandling.

Genom att ta hand om ditt ansikte så ger du dig själv en känsla av välbehag. Du blir snyggare och kan klara av vad som helst. Om du svettas mycket, till exempel på gymmet, så är det skönt att veta att du inte har smink som rinner ner för kinderna. Istället sitter fransarna där och är vackert mörka, utan att du måste kontrollera i spegeln hela tiden.

Vad gör de rika?

Det är intressant ibland att se på kändisar och andra rika personer. Vad de har för skönhetsrutiner och hur de tar hand om sin hud. För det är inte alltid som du måste vara miljonär för att se ut som dem. Det kan räcka med några små tips och en bra salong. Och det finns det även på små orter. Kändisar älskar att göra lashlift. Läs mer på den här sidan i Expressen.

Något annat som många kändisar gör är att äta sunt och dricka mycket vatten. De tränar regelbundet och försöker hålla sig i form. Helt klart kan det vara lättare att hålla fast vid en rutin när du har en personlig tränare som kommer till gymmet i ditt hus. Men alla kan göra något som visar att du respekterar dig själv. Skönhet kommer inifrån, men en del kan du också fixa utifrån.

Om du har problem med huden, trots att du gör vad du kan för att vara hälsosam, så kan du alltid lägga på krämer och puder. Be din salong om råd, de brukar ha riktigt bra produkter som du själv kan använda hemma. Det samma gäller ju ögonen. Med en lashlift så har du vackert böjda fransar, dag efter dag, i flera veckor. En liten detalj som gör stor skillnad.

Ta hand om dina ögon

Det finns flera sätt att försköna ögonen på. En del skaffar sig kontaktlinser i olika färger för att kunna variera sig lite. Du har ju olika alternativ med sminket om ögonen är blå, gröna eller bruna. Men lashlift är något som alla kan göra. Det är inte allt för mycket, utan precis lagom så att du känner dig riktigt snygg.

Dessa ögonfransar passar lika bra till vardags som till fest. Sedan kan du alltid komplettera det med mer eller mindre smink i övrigt. Med rökgrå eyeliner som ramar in dina vackra ögon så får du en helt annan effekt än om du har beige ögonskugga. Pröva dig fram och se vad som passar bäst tillsammans med dina vackert böjda ögonfransar.

Similar Posts