En av de saker man oftast saknar som småbarnsförälder är tid. Man lämnar och hämtar på förskolan, handlar, lagar mat, avstyr bråk och tjafs, skrattar, tjatar och älskar om vart annat men tid är alltid en vara man inte har tillräckligt av.

224-4-namnlappar-pa-kladerDet finns dock ett par ting vi kan göra för att spara tid på saker vi kan kontrollera – så som att till exempel slippa lägga tid på att leta efter barnens kläder, vantar och mössor när vi har som mest bråttom. Intresserad av att veta hur – märk barnens kläder med namnband som är vävda – ett smart och enkelt sätt att undvika mer stress än du behöver.

Leksaker är en källa till massor av skoj under våra första år men kan också orsaka konflikt då flera barn vill ha samma sak – på samma gång! Det går dock att undvika – slipp bråk genom att namna barnens leksaker – ett enkelt sätt att hålla reda på vad som tillhör vem. Tar man till exempel med sig leksaker ut kan det vara lätt att också glömma dem i lekparker och på andra platser där barn är. Genom att ha dem märkta vet man vilka leksaker som tillhör just ditt barn.

Vilka är fördelarna med att ha namnlappar på kläder?

  • Många föräldrar handlar sina barns kläder på mer eller mindre samma ställen. Detta betyder att det med största sannolikhet kommer finnas fler barn som har just sådana kläder som dina barn har på förskolan. Genom att ha namnlappar på kläder undviker du att få med dig fel barns kläder hem och andra föräldrar riskerar inte att ta med sig dina barns kläder hem till sig.
  • Du sparar tid på att slippa leta efter kläder du inte kan hitta och försöka fundera på vilken storlek det var som just ditt barn har just nu eller om det kan vara så att tröjan med den där såsfläcken är ditt barns tröja. Med namnlappar på kläder har du helt enkelt svaret på en gång.

Vissa människor känner sig dock osäkra på vad det faktiskt innebär att handla online. Här nedan följer därför ett par tips på vad du kan tänka på innan du gör ett köp på nätet.

Tänk på detta innan du handlar online

  • Leta efter rekommendationer och recensioner av företaget du är intresserad av att handla från i förväg. Dessa brukar vara relativt lätta att hitta genom en enkel sökning på företagets namn och ordet rekommendation eller något liknande. Att ta ett par minuter extra för att göra detta kan spara dig både tid och pengar om det visar sig att företaget inte har ett bra rykte.
  • Vilken är din budget. Det kan ibland kännas som att ett onlineköp inte kostar dig några faktiska pengar då inga kontanter byter händer direkt, men faktum är fortfarande att det kostar dig pengar att handla och att det är onödigt att skuldsätta sig för att göra det. Genom att veta hur mycket man får handla för i förväg minskar man risken att känna sig frestad att handla för mer än man tänkt.
  • Se till att du vet vad som ingår i det avtal eller köp du gör. Ingen vill få en överraskning eller oväntade kostnader om varan till exempel inte passar och du vill skicka tillbaka den till företaget du beställde den ifrån.

Genom att ha ovan tips i åtanke har man stora möjligheter att göra bra köp online. De allra flesta nätbutiker är idag mycket seriösa och är glada att hjälpa dig med att göra ett välinformerat och smart köp – oavsett vad det är du skall handla.

Similar Posts