Det är en hel del som ska fungera i ett företag för att kugghjulen ska snurra smärtfritt. Inte minst måste du själv eller dina anställda kunna ta sig från punkt A till punkt B snabbt och lätt, gärna inom en viss tid. Dock kan detta också innebära en process som tar för mycket av dyrbar tid som egentligen skulle behövas någon annanstans i företaget.

40-leasa-tjänstebilJa, det är som bekant många olika faktorer som måste fungera inom ett företag för att resultatet ska kunna bli så bra som möjligt. Och då kan det vara väldigt skönt om det finns lite hjälp att få utifrån som kan underlätta för dig och dina anställda. Ett bra exempel på någonting som kan vara bra att avlasta sina egna axlar med är det här med fordon och transport.

För det är en hel del beslut som måste avgöras och bestämmas när det gäller ett företags så kallade vagnpark inom olika nivåer och områden. Tänk då om ni skulle slippa att behöva göra detta på egen hand och i stället kunna lägga den energi och tid som fordonspunkten tar till en annan punkt på listan inom företaget? I dag finns faktiskt denna möjlighet!

Leasing på global nivå

Företaget LeasePlan AB är marknadsledare inom fleet management i Europa och har kontor i hela 32 länder vilket också ger dig möjlighet att få hjälp 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan. Hjälpen är med andra ord aldrig särskilt långt bort.

Dessutom erbjuds du som företagare någonting som kallas för operationell leasing. Detta innebär att du kommer att slippa de ekonomiska risker som finns eftersom leasingföretaget tar på sig dessa i stället. Skulle exempelvis en olycka vara framme kan ni pusta ut och veta med er att leasingföretaget backar upp er.

Vad som ingår

Är ert företag intresserade av att leasa en tjänstebil är LeasePlan ett smart alternativ där bland annat däck, service, underhåll, skatt och försäkring ingår och tillval så som exempelvis parkering, tvätt, däckskifte och däckhotell finns.

Orosmomenten när det gäller era tjänstebilar kommer med andra ord att bli betydligt färre och med fleet management kommer ni att få kostnadskontroll, effektivitet och tillgänglighet också så att företagets kostnader kommer att hållas till nere. Billeasing för företaget kommer att hjälpa er att spara både tid och pengar i det långa loppet, någonting som är ovärderligt för de flesta företag i dag.

Många leasingföretag gör sitt bästa för att möta sina kunders behov och önskemål genom att skräddarsy olika lösningar i form av tjänstepaket. Självklart kvittar det hur många fordon du och ditt företag är i behov av så kommer ni att få hjälp på bästa sätt.

Nyttiga frågor och svar

Även om det finns många väldigt positiva punkter med att leasa tjänstebilen via ett leasingföretag innebär det inte att alla frågor är besvarade i och med detta. Däremot finns det säkert en hel del frågor som behöver svar innan man verkligen går inför att leasa en eller fler bilar fullt ut.

Det är aldrig fel att verkligen läsa på och hämta information om någonting som kommer att kosta en del pengar. På så sätt är du och dina anställda helt och hållet införstådda med vad det är som verkligen gäller. Svenska Dagbladet Motor har en ”frågor & svar-sida” om tjänstebilar som helt klart är att rekommendera om du går i tankar om att prova på att leasa en tjänstebil.

Här får du svar på några av de mest vanliga frågorna som finns när det gäller en leasad tjänstebil och hur du får använda den. Svaren är utförliga och du kan räkna med att du får en hel del matnyttig information via sajten.

Summa summarum är att först och främst ta reda på viktig information om billeasing. Därefter kan du eller ni jämföra hur tjänsterna ser ut mellan olika stora leasingföretag för att ni ska kunna hitta det bästa alternativet för er eller dig. Att tala med en företagsrådgivare är inte heller någon dum idé. Kanske passar det bättre att köpa en bil än leasa? Eller tvärtom! Frågorna är inte sällan många så se till att ha svar på dessa innan du skriver under några papper som binder dig till ett visst avtal.

Similar Posts